Babybox® tuotteet

Alla esittelemme muutamia yrityksiä, jotka osallistuvat Baby Boxiin. Huomioi, että sisältö voi vaihdella.

Vaukirja | Oikea kirja oikeaan aikaan

Vaukirjasta saat hauskoja ja innostavia kirjoja, jotka sopivat aina lapsen ikävaiheeseen, vastasyntyneestä kouluikään. Jokaisen ikäkauden kirjat valitaan huolellisesti lapsen kehitystä koskevan tutkimustiedon ja lasten omien mieltymysten pohjalta.

Lapsi nauttii vanhempien sylissä köllöttelystä. Yhteiset lukuhetket Vaukirjojen parissa ovat nautinnon hetkiä sekä lapselle että vanhemmille. Lisäksi kirjat tukevat lapsen kielellistä kehitystä, ajattelua, luovuutta, mielikuvitusta ja sosiaalisia valmiuksia. Ikään sopivien aiheiden ja kuvien sekä vuorovaikutusta tukevan ulkoasun ansiosta kirjat tarjoavat läheisyyttä, iloa ja oppimisen elämyksiä koko perheelle!

Vaukirjat luetaan yhä uudestaan ja uudestaan. Ne ovat lasten suosikkeja!


Lue lisää tuotteesta

Pampers New Baby

Premium Protection -valikoiman Pampers New Baby -vaipat antavat parasta Pampers-suojaa vastasyntyneille. Niissä on ainutlaatuinen Absorb-Away-kerros, joka on suunniteltu erityisesti imemään kosteuden ja vastasyntyneen löysän kakan nopeasti. Tämä antaa parasta Pampers-suojaa lapsellesi.


Lue lisää tuotteesta

Nimitutit.fi / Tutti

Mikä on Nimitutti?
Nimitutit.fi nimitutti on tyylikäs, henkilökohtainen tutti, lapsen nimellä tai muulla persoonallisella tekstillä varustettu, jonka teksti on kaiverrettu tuttiin. Tällainen tutti on helppo tunnistaa, ja tutissa oleva teksti kestää keittämistä ja sterilointia. 

Olipa lapsi kotona, päiväkodissa tai missä muualla tahansa toisten lasten kanssa, nimitutti pysyy tallessa ja oikealla omistajallaan. Samalla vältytään turhalta bakteerien leviämiseltä suun kautta. Ja onhan kiva, että lapsen suussa oleva tutti on myös kaunis ja omaperäinen.

Nimitutit.fi kaivertaa valitsemasi tekstin ja/tai kuvion korkealaatuisiin tuotteisiin, jotka Euroopan ja Yhdysvaltojen johtavat tuttivalmistajat ovat meille tehneet. Kaikki tutit täyttävät EN 1400-turvallisuusstandardin vaatimukset, eivätkä sisällä PVC-yhdisteitä.

Valikoimissamme on erivärisiä ja erimuotoisia lateksista ja silikonista valmistettuja nimitutteja. Nimitutissa on tilaa kolmiriviselle tekstille. Nimitutit lähetetään postitse 3-5 arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Verkkokaupassamme voit kokeilla miltä tuttisi tulee näyttämään, ennen tilauksen tekemistä.


Lue lisää tuotteesta